Virksomhedsnyheder

Keramik fund guld

2021-12-20

Smykkeindustrien i Europa har en populær sætning: Keramisk find guld for nylig. Keramik og guld er virkelig et par smykker og perfekt match.

Keramiske smykker fem funktioner:

Det første kendetegn ved keramiske smykker: glans. Shen Li keramiske smykker er meget lyse i glans, funklende og arver æstetikken fra keramik.

Det andet kendetegn ved de keramiske smykker: styrke. Shen Li keramiske smykker er af høj styrke, og kan endda sammenlignes med wolframstålure. Så har en god tekstur, hårde keramiske smykker er et godt valg for at gøre en forskel.

Det tredje kendetegn ved de keramiske smykker: Ingen rust og ny farve. Denne funktion er andre metalure kan ikke sammenlignes, først og fremmest vil uret af andre materialer generelt blive oxideret og rustet efter stødt på vand, men de keramiske smykker har ikke dette problem, det kan permanent forblive lyst og smukt. At bære et keramisk smykke hver dag som at bære et nyt ur giver et godt humør.

Det fjerde kendetegn ved de keramiske smykker: pletter ikke. Shen Li keramiske smykker, fin tekstur, glat overflade, pletbestandighed og specielle ting generelt er vanskelige at fastgøre til de keramiske smykker, keramiske smykker har disse fordele, for eksempel keramiske armbånd og keramiske ringe, har også disse fordele, disse er de fælles fordele ved keramiske smykker.

Det femte kendetegn ved de keramiske smykker: Sundhed og miljøbeskyttelse. Kemisk stabilitet, ikke kemikalierne reagerer, hvilket er afgørende for vores helbred, andet ur eller smykker, hvis de kemiske egenskaber ved ustabilitet ville være lette kemiske reaktioner, som gør en vis skade på vores helbred blandt de fem elementer, så de keramiske smykker er gavnligt for vores helbred.

Keramiske smykker og ure smykker er mest forskellige i materialet, Shen Li keramiske smykker, delikat tekstur, med en meget stærk sejhed. Overfladematerialet i keramiske smykker gør det klart, at keramik har egenskaberne af fasetransformationshærdning, hvilket er bedst kendt oxidkeramik i materialer med styrke og sejhed.

Endelig, keramiske smykker sammenlignet med rustfrit stålur, keramiske smykker reducerer med omkring 60% i vægt, keramiske smykker er omkring 10 gange mere end rustfrit stål i sin hårdhed, og rustbestandighed og god varmebestandighed, og keramiske smykker med høj hårdhed, slid aldrig, aldrig falme, fordelene ved ikke at beskadige huden.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept